menu
close
Home
chevron_right
Kunstgras sportvelden

Kunstgras sport- en speelvelden

Bekijk hier het kunstgras aanbod voor de zakelijke markt.

Kunstgras pannaveld/voetbalveld

Een pannaveld biedt een geweldige ervaring en is overal toepasbaar. Met kwaliteit kunstgras is het nog fijner buiten spelen stimuleren we kinderen om te bewegen. Het kunstgras dat we inzetten voor panna voetbal velden is van zeer hoge kwaliteit en gaat jaren mee.

 • Deskundig advies
 • Vakkundig gelegd
 • Zeer hoge kwaliteit

Hockeyveld aanleggen

Wilt u een hockeyveld aanleggen met kunstgras?

Dan kiest u voor kunstgras met lage poolhoogte. We bieden alle mogelijkheden voor het aanleggen van een hockeyveld. We verzorgen de complete aanleg hiervan, ook de belijning valt hieronder. Kies voor kwaliteit kunstgras voor het hockeyveld en ga voor de optimale spelers ervaring.

 • Deskundig advies
 • Jarenlang ervaring
 • Hoog kwaliteit kunstgras

Padelbaan aanleggen

Wilt u kunstgras aan laten leggen voor een padelbaan?

De onwijs populaire sport verovert ook ons kikkerlandje. We bieden uitermate geschikt kunstgras voor het aanleggen van padelbanen. Daarbij leveren we snel en vakkundig werk.

De mensen staan in de rij om de sport te beoefenen. Kies daarom voor kwaliteit en bied de spelers de best mogelijke ervaring.

 • Hoog kwaliteit kunstgras
 • Snel gerealiseerd
 • Jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen:

Wendy v Veghel

Afgelopen maand kunstgras aan laten leggen door Grassforyou. De kinderen genieten enorm van het buitenspelen op het kunstgras. Vele goede reacties gehad van vrienden dat het netjes is gelegd. We zijn enorm blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Topkwaliteit!

star star star star star

Mario H.

Afgelopen zaterdag hebben Tom en Dani van firma Grassforyou kunstgras bij ons gelegd. We zijn superblij mee met het resultaat! Het is mooi strak aangelegd. Ook communicatie vooraf was erg prettig. We hebbrn gekozen voor Glasgow 45mm. Heerlijk zacht en net echt.

star star star star star

Rick Versteeg

Ik ben zeer goed geholpen met een nieuwe kunstgras mat in mijn tuin. Ik werd eerst goed geïnformeerd, wat hielp met de keuze van de grasmat. Vriendelijke gasten die de kunstgrasmat erg mooi aangelegd hebben.

star star star star star

Penny Van Vugt

Wij zijn heel tevreden met de transformatie die onze tuin heeft gekregen door de mannen van grassforyou. Ook was de communicatie prettig en waren de jongens heel vriendelijk!

star star star star star
1
Stap 1:

Advies op maat

Allereerst beginnen we met uitgebreid advies op maat. Iedere tuin is uniek. Daarom bekijken we uw tuin en kiezen de beste aanpak voor uw situatie.

2
Stap 2:

Plannen en aanleggen

We plannen een datum waarop de werkzaamheden gaan plaatsvinden en bereiden alle werkzaamheden uitgebreid voor. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

3
Stap 3:

Realisatie en onderhoud

We leggen het kunstgras zorgvuldig aan en geven daarna advies om het kunstgras lang mooi te houden en de levensduur te vergroten.

Midgetgolf/adventure golf

Het laten aanleggen van een kunstgras midgetgolfbaan is om meerdere redenen een goede investering. De kwaliteit van het veld bepaalt de ervaring van de spelers. Dat niet alleen, de kwaliteit van het kunstgras zorgt voor een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

 • Professioneel gelegd
 • Hoge kwaliteit
 • Moderne uitstraling

Fitness indoor en outdoor

Kunstgras voor sportvelden moet voldoen aan verschillende eigenschappen. Vooral voor fitness en krachttraining moet kunstgras geschikt zijn voor de zwaarste toepassingen. De unieke samenstelling van ons kunstgras zijn uiterst geschikt voor intensief gebruik.

 • Hoge vezeldichtheid
 • Geschikt voor intensief gebruik
 • Professioneel gelegd

Gratis stalen aanvragen

Heeft u moeite met het kiezen van het type kunstgras dat het best bij uw wensen past?

Stalen aanvragen

Plan een vrijblijvende bezichtiging in

Tijdens een vrijblijvende bezichtiging geven wij advies die past bij uw situatie. Onze ervaren kunstgras specialisten laten zien welke oplossing het meest geschikt is.

Neem contact op