menu
close
Home
chevron_right
Assortiment & prijzen
chevron_right
Kunstgras leggen prijs

Kunstgras leggen prijs

  • ✓ Vrijblijvende bezichtiging
  • ✓ Gratis stalen aanvragen
  • ✓ Snelle tuin realisatie


Wanneer u kunstgras wilt laten leggen, bieden wij een aantrekkelijke prijs voor u. De prijzen van het leggen van kunstgras zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. De prijs heeft onder andere te maken met de hoogte, zachtheid en echtheid van het kunstgras. Daarnaast berekenen wij prijzen van kunstgras per m².


Plan een vrijblijvende bezichtiging in

Neem nu contact opKunstgras laten leggen voor een eerlijke prijs

Kunstgras laten leggen voor een eerlijke prijs: dat is wat Grassforyou biedt. Ons assortiment sluit perfect aan op al uw wensen in en rondom uw tuin, balkon of terras. Om uw wensen te realiseren houden wij de prijzen voor het leggen van kunstgras zo laag mogelijk. Wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit kunstgras die wij door vakkundige mensen laten plaatsen. Zo bent u bij ons verzekerd van kunstgras met een lange levensduur, waardoor u optimaal geniet van een groene tuin. Ons bedrijf uit Nuland, in regio Den Bosch, biedt hoogwaardige service door heel Nederland en zelfs delen van België. Wij leggen bijvoorbeeld niet alleen kunstgras in Vosselaar, maar ook in Antwerpen en Gent.


Grasveld

Factoren die de prijzen bepalen voor het leggen van kunstgras

De prijs voor het leggen van kunstgras als ondergrond is afhankelijk van een aantal factoren:

  • De kwaliteit van grassprieten
  • De dichtheid van de mat: hoeveelheid sprieten zij er per m²?
  • De hoeveelheid kunstgras die nodig is

De kwaliteit van de mat wordt bepaald door de echtheid. Als het kunstgras zachter aanvoelt, is het duurder. De prijzen voor het leggen van kunstgras zijn ook duurder wanneer het meer op echt gras lijkt. Dit heeft te maken met de hoeveelheid grassprieten per m². Een hoge dichtheid betekent namelijk een natuurlijkere uitstraling en dit zie je terug in een duurdere prijs. Wanneer een mat lichter en dunner is met harde sprieten, is de prijs goedkoper.

Profiteer van eerlijke prijzen

De prijs voor het leggen van kunstgras bepalen we aan de hand van een aantal factoren. Wij hanteren eerlijke tarieven voor het leggen van kunstgras. Wilt u kunstgras laten leggen in Brabant of kiest u voor kunstgras in Amsterdam? Plan dan een gratis bezichtiging in en ontvang vrijblijvend advies. U kunt ook een offerte aanvragen en de mogelijkheden met ons bespreken. Bel ons via 06-48814512 of stuur ons een e-mail naar info@grassforyou.nl.


Vul uw gegevens in

Contactgegevens

We nemen uw privacy serieus. Door het contactformulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Gratis stalen aanvragen

Heeft u moeite met het kiezen van het type kunstgras dat het best bij uw wensen past?

Stalen aanvragen

Plan een vrijblijvende bezichtiging in

Tijdens een vrijblijvende bezichtiging geven wij advies die past bij uw situatie. Onze ervaren kunstgras specialisten laten zien welke oplossing het meest geschikt is.

Neem contact op